Et convidam a gaudir del resultat del projecte Eivissa Bits, que hem duit a terme a l'illa durant aquest 2022. T'esperam el pròxim diumenge 25 de setembre a l'Auditori de Can Ventosa (Eivissa) a partir de les 18 h.

— 18.00 h: inici de l'acte

— 18.05 h: projecció del reportatge sobre el projecte Eivissa Bits

— 18.10 h: parlaments de representants dels alumnes, altres membres de la comunitat educativa, representants polítics i membres de Plataforma per la Llengua

— 18.25 h: exhibició de ball pagès

— 18.50 h: projecció del videoclip de la cançó creada pels joves que han participat d'Eivissa Bits

— 19.00 h: actuació de Tesa, dinamitzadora del projecte, que presentarà el seu darrer disc

— 20.00 h: fi de l'acte

Ens hi vols acompanyar? Registra't al formulari que trobaràs aquí baix.
(*) Aquets camps són obligatoris.
RESPONSABLE: Les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.
FINALITATS: Gestionar la inscripció i la realització de l'esdeveniment on t'has inscrit així com posar-nos en contacte amb tu per informar-te sobre les activitats de la nostra entitat i d'altres formes de col·laboració amb nosaltres, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PERLA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA i altres comunicacions que puguin resultar del teu interès.
DESTINATARIS: Les teves dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligacions legals.
DRETS: Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades personals, així com exercir altres drets dirigint-te per escrit a l'adreça Carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a, 08002 de Barcelona o a dades@plataforma-llengua.cat. També pots presentar una reclamació davant l'autoritat espanyola de control de protecció de dades (www.aepd.es).
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar la nostra Política de Privacitat completa aquí.
L' assistència a l´esdeveniment implica que autoritza la captació i enregistrament de la seva imatge i veu , tant les seves pròpies com les de tot menor del que sigueu progenitor o tutor, i atorga el consentiment de forma expressa, inequívoca, sense limitació en el temps, i deforma gratuïta a PLATAFORMA PER LA LLENGUA , per a la cessió dels seus drets d’imatge així como per la fixació de la seva imatge a la producció esmentada i per a la seva posterior explotació en la forma i condicions previstes a la legislació vigent i, en especial, per a l’exercici dels drets de reproducció, comunicació pública, transformació i distribució en tota mena de suports, mitjans i sistemes de comunicació sense limitacions temporals ni territorials.
Gràcies! S'ha rebut la teva inscripció!
Vaja! S'ha produït un error en enviar el formulari.
Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) —Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) — Vine a conèixer el projecte en directe! — 25 de setembre — Auditori de Can Ventosa (Eivissa) —